pondělí 18. srpna 2014

Udělejte ze své postele oázu rozkoše, díky povlečení Stella Ateliers

Luxusní povlečení Stella Ateliers

Nevím jak vy, ale já osobně když musím brzy ráno vstávat a opouštím svoji vyhřátou postel, nemůžu se dočkat, až si do ní zase po celodenním maratonu lehnu. Prvním důvodem je superúžasnábáječná matračka, na které když ležíte, máte pocit, že se pomalinku vznášíte k obláčkům, kde hrají na trumpety malí andělíčci. Druhým důvodem je luxusní a slovy nepopsatelné povlečení značky Stella Ateliers. I když název tomu moc neodpovídá, jedná se o české povlečení s  tradicí, které patří na trhu dlouhodobě k těm nejlepším
.

Kvalita až na prvním místě

Ložní povlečení značky Stella Ateliers  je vyráběno výhradně z 100% čisté a česané mako-bavlny. Původ slova mako sahá až do dávného Egypta, kde jím byl označován nejkvalitnější druh bavlny. Jedná se o materiál, který se může pyšnit tím, že je velmi příjemným na dotek a má opravdu vysokou trvanlivost. Jeho kvalitu oceníte zejména při jeho praní, kdy i po stém oprání bude stále jako nové.

Kousek nebe doma

Mimo to, že značka Stella Ateliers vyrábí luxusní povlečení z 100% bavlny, jsou zde pro vás připraveny také povlečené z řady mako satén, které je mezi zákazníky mimořádně oblíbené. Charakteristickým znakem tohoto povlečení je, že je upraveno speciální technikou nazývanou mercerace. V podstatě se jedná o to, že je materiál ve finále daleko pružnější, má vyšší afinitu k barvivům, je lesklejší a příjemnější na omak. Právě povlečení vyráběné z mako saténu je považováno za jeden z nejjemnějších materiálů vůbec, do kterých se můžete při spánku zabalit. Kromě bavlněných a saténových povlečení si velkou oblibu také získalo povlečení z řady mako Jersey, které je vyráběno jako oboulícní úplet. Výhodu, kterou tento materiál má a kterou bezesporu ocení každá žena je fakt, že nevyžaduje žehlení a bez sebemenších problémů jej můžete sušit ve vaší sušičce, což si u předešlých dvou materiálů dovolit nemůžete.
Udělejte nejen sobě radost, ale i svému partnerovi a dopřejte si požitek z luxusního povlečení značky Stella Ateliers, které udělají z obyčejného odpočívání posvátný rituál.


1 komentář:

  1. Toto povlečení teda neznám, ale musím říct, že to vypadá skvěle. Díky za tip. Nové povlečení bych taky potřebovala, ale co u nás teď má asi větší prioritu je spíš nová matrace. Na té, co máme se totiž už opravdu špatně spí. Chtělo by to asi nějakou trochu měkčí, protože ta tvrdost mi prostě nějak nevyhovuje. Nehledě na to, že už je taky pěkně stará.

    OdpovědětVymazat