úterý 18. listopadu 2014

Vestavné kuchyňské spotřebiče, které nám pomáhají a šetří náš čas

Vestavné spotřebiče od ETD Elektro

Digestoře

V dnešní době nemůže být žádná kuchyně bez tohoto skvělého pomocníka. Dělíme je na ty s odtahem a na ty s recirkulací. V případě, že máte komín a tedy možnost odtahu, rozhodně zvolte tuto variantu vestavné digestoře. Dokonce některé odsavače par jsou tak vymyšlené, že obsahují senzor na měření vlhkosti vzduchu, takže pokud jej při vaření zapomenete zapnout, dokážou se aktivovat samy. Digestoř by měla odpovídat velikosti místnosti, tedy aby byla schopná vyměnit vzduch v ní desetkrát za hodinu.


Varné desky

Jelikož za plotnou budete trávit spoustu času, musí být vestavná varná deska maximálně odolná. Z velké většiny se zákazníci ptají po sklokeramických a indukčních deskách. Jejich ovládání je často dotykové, cože je jejich největší výhoda. Pokud ale razíte heslo „ není čas ztrácet čas“ a to zejména u vaření, je pro vás ideální indukční deska, která co se týče ohřevu je rychlejší.


Myčka

Pryč jsou časy, kdy se po obědě hádala rodina, kdo umyje špinavé nádobí. V dnešní moderní době se hádají, kdo je naskládá do myčky. Myčka je bez jakékoliv debaty v kuchyni pomocník číslo jedna. Při jejím výběru by se mělo brát ohled, pro kolik lidí bude sloužit. Velké rodiny ocení myčku o šíři 60 cm, single lidé budou spokojeni s šířkou 45 cm. Zajímat byste se u myčky měli také o její hlučnost. Jen těžko budete chtít poslouchat každý den něco, co připomíná start Boeingu.


Chladnička

Nepostradatelná součást, bez které kuchyně není kuchyně. Při tomto výběru záleží, jak moc velký jedlík jste. Pro větší rodiny jsou připravené objemnější vestavné chladničky o obsahu 120 litrů. Samozřejmostí a zároveň praktičností, je, když součástí chladničky je také mraznička. O chladničce platí nepsané pravidlo, že se při pořízení jedná o jeden z nejdražších spotřebičů.


Trouba

Vestavná trouba má hned několik výhod.  Za prvé naprosto splyne s pracovní deskou jak výškou, tak také i barevným provedením. Což v podstatě platí u všech vestavěných spotřebičů. Další výhody bezesporu oceníte při používání, neboť se jedná o spotřebič, který oplývá nejvíce možnými funkcemi.


Mikrovlnka

Ohřívání jídla v kastrůlku je už dávno pasé. Ekonomičtější a rychlejší je právě ohřívání v mikrovlnce. Někteří fajnšmekři si při výběru potrpí také na to, aby byl součástí vybavení gril. To už ovšem záleží na vašich osobních preferencích a samozřejmě finančních možnostech.



Kompletní nabídku vestavných spotřebičů naleznete ZDE.

5 komentářů:

  1. My máme také vestavěné spotřebiče. Je to podle mě hezčí na pohled, když je kuchyně hezky ucelená a nikde z ní nic nevyčnívá :-) . Kuchyň máme pár let novou a pořád si ji zdokonaluji. Nedávno jsem si objednala nové doplňky , protože mi přijde, že v ní mám stále málo věcí :-D .

    OdpovědětVymazat
  2. My teda bohužel doma vestavné spotřebiče nemáme, nicméně do budoucna bych to hrozně chtěla. Líbí se mi jak je to elegantní. Celkově bych už dlouho chtěla nějakou modernější kuchyň. Přemýšlím ale nad tím, jestli ohledně toho neoslovit třeba nějaké kuchyňské studio a nenechat si kuchyň udělat přímo na míru. Říkala jsem si, že když už, tak už.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to my se teď třeba chystáme dělat venkovní kuchyň. Máme na to na naší zahradě úplně ideální místo. Už se těším až to bude hotové. Zároveň s tím si na zahradu chceme konečně koupit i nějaký pořádný gril. Už jsem se dívala různě po internetu a ta nabídka je opravdu velká. Dost se mi líbí třeba grily od https://www.avenberg.cz/k94-grilovani-plynove-grily Nemá někdo čirou náhodou zkušenost?

    OdpovědětVymazat
  4. Ty vestavné spotřebiče jsou super věc. Nedávno jsme dělali novou kuchyň a taky je teď doma máme. V kuchyni mi ale pořád jedna věc chybí. Jsem velká milovnice kávy a hrozně se mi líbí takové ty profesionální kávovary - https://www.atfornax.cz/k:1138/kavovary/ Ráda bych si konečně jeden pořídila, ale je to teda opravdu drahá sranda.

    OdpovědětVymazat
  5. Mně se líbí vestavěné spotřebiče, jelikož tak kuchyň vypadá lépe a uceleně. Nedávno jsem sháněla lednici na nápoje, kterou jsme si s manželem přáli mít v kuchyni, jelikož máme oba rádi dokonale vychlazené pití vždy po ruce. Měli jsme štěstí, že v jednom obchodě zde nabízeli lednici na nápoje, kterou jsme si přáli. Byla se slevou, jelikož byla rozbalená, ale to nám nevadilo.

    OdpovědětVymazat